Search

stylage

Stylage hyaluronfiller

stylageFler och fler söker enklare och snabbare sätt att förändra sitt utseende. Fillers ökar dramatiskt i Sverige och snart är det kanske lika vanligt som att gå till frisören. En filler är ett icke kirurgiskt ingrepp för att t.ex. ta bort rynkor, forma läppar och skulptera i ansikte. Man kan även göra ansiktslyft utan operation, s.k. soft lift. Behandlingen ges i form av små injektioner där hyaluronsyra (finns redan naturligt i din kropp) injiceras i önskad mängd under huden. Till skillnad mot kirurgiska ingrepp, som både är dyra och krävande, ger fillers resultat direkt.

Vi har valt att arbeta med det modernaste filler-preparatet på marknaden; Stylage®. Fler än 500 000 personer i hela världen har redan behandlats. Stylage® finns i tio olika utföranden alla anpassade speciellt till sitt behandlingsområde t.ex. Special Lips. Varför Stylage® kallas tredje generationens fillers beror inte bara på den patenterade IPS-teknologin utan på att den även innehåller antioxidanten Mannitol (naturligt i t.ex. frukt och grönsaker) som resulterar i mindre svullnad och rodnad efter behandlingen. Dessutom bryts fillern ner långsammare än andra fillers varför Stylage® varar upp till så lång tid som ett år. För kundens bästa komfort använder Stylage® också preparat som har bedövningsmedlet Lidocain inbyggt. Stylage® tillverkas i
Frankrike av Laboratoire Vivacy.

Stylage Special Lips
Denna specialprodukt är många läkares favorit vid läppbehandlingar. Special Lips ger en perfekt mjuk läpp med större volym och snygg kontur. Har du en tunn läpp och önskar en naturligt ökad volym så skapar den här produkten en diskret läppförstoring.

Stylage Small
Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon, skapar läppkonturer, fyller ut mörka ringar under ögon samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.

Stylage Medium
Fyller veck och djupare linjer som glabella, nasolabialveck, läppar, munvinklar, djupare ärr, ökar volym på händernas ovansida m.m.

Stylage Large
Fyller djupa veck och djupare linjer som glabella, nasolabialveck, läppar får större volym, djupare ärr, ökar volym i kinder och haklinje mm.

Behandlingar