Search

Massage

Massage

Undersökning, behandling och utvärdering av muskulärt betingade problem, som t ex stelhet, trötta muskler, muskelspänningar och kramper, triggerpunkter, spänningshuvudvärk och nedsatt rörlighet. Du väljer själv vad du vill lägga fokus på under behandlingstiden, i samråd med terapeuten. Vi använder marknadens mest avancerade radiovågsapparatur, NBE 3000.

Boka behandling

 

 

NBE 3000-massage

45 min 695:-
60 min 795:-
75 min 895:-

Djupverkande, avslappnande, smärtlindrande och cirkulationsökande. Radiovågor avger behaglig värme som effektivt syresätter muskelaturen och rensar ut slagg. Vi kopplar upp hela kroppen och låter radiovågorna arbeta punktvis medan vi samtidigt kan jobba manuellt, vilket ger ett mycket effektivare och mer hållbart resultat än vanlig massage.

NBE 3000 Detox/Lymfdrainage

30 min 550:-

Här kopplar vi upp kroppen med aktiva plattor och låter radiovågorna rensa ur slaggprodukter via lymfan. Under tiden får du avnjuta en avslappnande ansiktsmassage.
200:- i samband med ansiktsbehandling.

Healing-massage

60 min 795:-

En mjuk massage där vi fokuserar på att balansera energierna och släppa på spänningar i kroppen. Gamla blockeringar och stagnerad energi frigörs och öppnar upp flödet för att låta kroppen gå in i läkning. Mycket effektiv stressbehandling.

Problemlösande behandling

60 min 700:-

En lösningsfokuserad behandling där vi använder oss av blandade tekniker för att lokalisera och åtgärda problematik och obalanser. Behandlingen utförs av osteopatstuderande som även är cert massör.

BEMER klippkort

10 ggr 1500:-
20 ggr 2500:-

Det nya BEMER systemet är det bäst utforskade och den mest effektiva fysikaliska behandlingsmetod som idag används inom komplementär och förebyggande medicin.
BEMER-signalen (fysikalisk behandlingsmetod) har vidareutvecklats och anpassats utifrån de senaste rönen kring biorytmens lokala och överordnade regulativa processer som associeras med mikrocirkulation. Och en begränsad eller nedsatt mikrocirkulation i organ stimuleras nu ännu bättre än tidigare.
Den specifika temporära signalordningen och signalstrukturen hos det elektromagnetiska fältet med låg flödestäthet är avgörande för en effektiv stimulering av den mekanism som reglerar mikrocirkulationen.
BEMER är en EU-godkänd medicinteknisk produkt (CE0483) av klass IIa (93/42/EEG).
Under de senaste 15 åren har 56 publikationer om BEMER-terapin offentliggjorts och 12 vetenskapliga studier finns listade på PubMed.