Search

Massage

Massage

Vid bokning kvällstid, kl 18:00 och framåt, samt helger och röda dagar görs ett påslag på priset på 10%.

Undersökning, behandling och utvärdering av muskulärt betingade problem, som t ex stelhet, trötta muskler, muskelspänningar och kramper, triggerpunkter, spänningshuvudvärk och nedsatt rörlighet. Du väljer själv vad du vill lägga fokus på under behandlingstiden, i samråd med terapeuten. Vi använder marknadens mest avancerade radiovågsapparatur, NBE 3000.

Boka behandling

 

 

NBE 3000-massage

30 min 595:-
45 min 695:-
60 min 795:-
75 min 895:-

Djupverkande, avslappnande, smärtlindrande och cirkulationsökande. Radiovågor avger behaglig värme som effektivt syresätter muskelaturen och rensar ut slagg. Vi kopplar upp hela kroppen och låter radiovågorna arbeta punktvis medan vi samtidigt kan jobba manuellt, vilket ger ett mycket effektivare och mer hållbart resultat än vanlig massage.

NBE 3000 Detox/Lymfdrainage

30 min 550:-

Här kopplar vi upp kroppen med aktiva plattor och låter radiovågorna rensa ur slaggprodukter via lymfan. Under tiden får du avnjuta en avslappnande ansiktsmassage.
200:- i samband med ansiktsbehandling.

Klassisk massage

45 min 595:-
60 min 695:-

Klassisk massage är en enligt Svenska Branschrådet för massage certifierad teknik med både lättare grepp och djupmassage med triggerpunkter. Under en 60 min massage hinner du få massage på t ex rygg och ben, eller rygg och framsida.

Behandlande massage

60 min 795:-
75 min 895:-

I en behandlande massage undersöker vi kroppen för att se varifrån ditt problem kommer. Om du t ex har ont i ryggen kommer vi under klassisk massage att massera upp området medan vi under behandlande massage gör en kroppsläsning tillsammans med tester för att se vad som orsakar ditt problem. När ska du välja behandlande massage? Om du har ett ständigt återkommande smärtområde eller lider av långvariga problem bör du göra en behandling först för att vi ska reda ut vad som hänt och händer som orsakar dina besvär. En första behandlande massage är alltid 75 min, därefter rekommenderar vi några återbesök med 60 min behandlande massage då en första undersökning är gjord då vi kan följa upp behandlingen med massage.

Gravidmassage

45 min 595:-
60 min 675:-

Lymfmassage

75 min 795:-

Lymfmassage är en mjuk massage med svepande rörelser som aktiverar vårt lymfsystem som är kroppens avloppssystem. Ibland har lymfvätskan saktat ner och detta skapar stagnation och svullnad i kroppen. Typiskt för lymfstopp är känslan av tyngd i ben t ex. Alla mår bra av en lymfmassage då och då för att få flöde och många upplever den som väldigt vilsam och avslappnande. Lymfsystemet pumpas inte runt som blodet utan går långsamt och behöver lite skjuts på traven. Finns det stora stopp rekommenderas 4-5 behandlingar men även efter en enstaka behandling kan vi känna större lätthetskänsla i kroppen.

Pedikyr

60 min 650:-

Lättare fotvård eller uppfräschning där vi gör fotbad, filar fötter, klipper och filar naglar, tar hand om nagelband, gör inpackning på fötterna samt fot- och underbensmassage.

BEMER klippkort

10 ggr 1500:-
20 ggr 2500:-

Det nya BEMER systemet är det bäst utforskade och den mest effektiva fysikaliska behandlingsmetod som idag används inom komplementär och förebyggande medicin.
BEMER-signalen (fysikalisk behandlingsmetod) har vidareutvecklats och anpassats utifrån de senaste rönen kring biorytmens lokala och överordnade regulativa processer som associeras med mikrocirkulation. Och en begränsad eller nedsatt mikrocirkulation i organ stimuleras nu ännu bättre än tidigare.
Den specifika temporära signalordningen och signalstrukturen hos det elektromagnetiska fältet med låg flödestäthet är avgörande för en effektiv stimulering av den mekanism som reglerar mikrocirkulationen.
BEMER är en EU-godkänd medicinteknisk produkt (CE0483) av klass IIa (93/42/EEG).
Under de senaste 15 åren har 56 publikationer om BEMER-terapin offentliggjorts och 12 vetenskapliga studier finns listade på PubMed.