Search

healing

Healing

Vi erbjuder en universell, uråldrig behandlingsmetod där vi använder oss av våra egna läkande energier. Det hjälper til att balansera upp och återställa kroppens egna funktioner. Det hjälper dig även att öppna upp ditt andliga medvetande.
Gamla trauman skapar blockeringar i kroppens energier och kan orsaka mycket stora problem, både psykiskt och fysiskt.
Vid behandling kan det komma upp saker som behöver bearbetas och släppas. Det är därför viktigt att man är beredd att arbeta med sig själv för att kunna påbörja läkningsprocessen.
Efter en behandling kan man bli trött och i värsta fall sjuk, då det ofta sker en kraftig utrensningsprocess i kroppen.
Som förstagångskund rekommenderar vi att du bokar in 3 besök inom loppet av max tre veckor för att ge kroppen en chans att långsamt landa. Det är viktigt att följa upp då förändring inte sker över en natt och många frågor och funderingar ofta kommer upp till ytan under förloppet.

Vid bokning kvällstid, kl 18:00 och framåt, samt helger och röda dagar görs ett påslag på priset på 10%.

Boka behandling

Endast 500:- i augusti!

 

Healing 60 min      695:-
Healing – startpaket 3ggr 60 min     1900:-

Kundupplevelser

”Jag kan rekommendera Fridas Healing om Du står inför vägskäl i livet, om du känner dig konstant trött och behöver extra kraft och energi. Hennes healing är oerhört kraftfull och kännbar.
Jag har vid ett par tillfällen fått förmånen att ta emot av Fridas healing, och redan efter en minut så kom en ström av värme genom min kropp. Hon fann de blockeringar jag hade och läkte mina emotionella sår.”

Arima, medial coach och healer