Search

diodlaser

SMÄRTFRI PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED DIODLASER  

Soprano ICE platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och  hårborttagning över hela världen. Denna maskin är en av världens bästa hårborttagningslaser för att ta bort hår permanent, tillverkad av ALMA Laser USA. Enligt oss står denna suveräna lasermaskin helt utan konkurrens i sin särklass.

Lasermaskinen för hårborttagning

Kombinerar 3 laservåglängder: 755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

  • Smärtfri behandling.
  • Kan användas för alla hår- och hudtyper, även vid solbränna.
  • Behandling går med expressfart.
  • Behandla säkert på alla områden.
  • Mycket kraftfullt kylningssystem.
  • Behandla året runt, även på sommaren.

SHR-teknik för permanent hårborttagning med diodlaser:

Prisvinnande teknik från Alma Laser. Prisvinnande laserutbildning.

Alma Laser är en egenutvecklad hårborttagningsmetod med Soprano ICE Platinum som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metoden för hårborttagning med laser som i princip är smärtfri. Soprano ICE Platinum använder sig av Almas SHR-metod för säker och behaglig permanent hårborttagning med diodlaser, alexandrite och YAG. Istället för att utsätta hårsäckar för höga energipulser vilket kan orsaka trauma på huden så fungerar SHR- metoden genom en gradvis upphettning av läderhuden (dermis) till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återväxt av hår samtidigt som man undviker skada på den omgivande hudvävnaden.

Snabbt och smärtfritt

En hög repetitionshastighet avger korta pulser djupt in i läderhuden (dermis) vilket ger en effektiv och varsam uppvärmning. Den svepande ”In-motion-tekniken” flyttar applikatorn upprepade gånger på behandlingsområdet vilket garanterar en heltäckning. Den kraftfulla kylningen förhindrar ytliga brännskador och möjliggör en smärtfri, men mycket effektiv permanent hårborttagning med diodlaser.

3 våglängder i samma handenhet

Alexandrit 755NM våglängd

Alexandrite våglängd 755 erbjuder en kraftfull energiabsorption genom melanin kromoforen vilket gör den idealisk för olika hårtyper, särskilt för ljust och tunt hår. Med en mer ytlig penetration av 755nm våglängd behandlas utbuktningen av hårsäcken och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden så som ögonbryn och överläpp.

Speed 810NM våglängd

Den klassiska våglängden för laserhårborttagning är 810nm våglängd vilket ger en djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, en hög repetitionsfrekvens och en punktstorlek på 2 cm för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin-absorptionsnivå och detta gör det säkert för mörkare hudtyper. Dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret, medan det måttliga penetreringsdjupet är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

Yag 1064nm våglängd

YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melaninabsorption, vilket gör att den är inriktad på särskilt mörkare hudtyper. Samtidigt så erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken vilket gör att den kan rikta in sig på hårpapill och hårpulpa och även behandla djupt inbäddat hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Den höga vattenabsorptionen genererar högre temperatur och 1064nm våglängden ökar värmeprofilen för hela laserbehandlingen och ger den mest effektiva hårborttagningen.

Soprano Ice Video

Boka online