Search

BABOR

BABOR är ett professionellt hudvårdsmärke som enbart får tillhandahållas av salonger med utbildade hudterapeuter. Detta medför att en BABOR-kund alltid får en personlig konsultation och en skräddarsydd produktrekomendation, vilket leder till ett bra slutresultat och förhindrar att produkterna används på ett felaktigt sätt.

Sedan 1955 har BABOR funnits på marknaden och strävat efter ett sätt att skapa och bevara skönhet. Mannen bakom framgångarna var Dr Michael Babor. I och med uppfinnandet av den ännu idag oöverträffade HY-ÖL, en hydrofilisk oljebaserad rengöring, banade han vägen för märket BABOR.

Varje BABOR-produkt genomgår omfattande forskning och fortlöpande kvalitetskontroller innan de når kunden. Resultatet är lyxvård från naturen, som uppfyller de högsta kraven på verkan och tolerans. BABOR tar även sitt ansvar gentemot naturen på stort allvar. Varaktighet och miljövård är därför en stor del av framställningsprocessen.

Idag är BABOR ett av de mest inflytelserika hudvårdsmärkena i världen och används av fler än 100 000 skönhetsexperter i över 60 länder.